Què és la Serp del Pi Gros?

El projecte de la Serp del Pi Gros neix de la sensibilitat d'algunes famílies de Sant Cebrià de Vallalta i l'escola El Pi Gros davant la realitat que ens trobem a un poble en el qual la distribució de la seva població fa que manqui un teixit sociocultural viu.

Neix de la necessitat d'aportar una cohesió i dinamitzar l'oferta cultural en la qual l'escola pren un paper important com a punt de trobada de les famílies de Sant Cebrià, al mateix temps que pot ajudar al nostre centre a singularitzar el seu projecte educatiu.

Què és la Serp del Pi Gros?

Es tracta d'un projecte de ciutadania que vol aprofitar les potencialitats de Sant Cebrià de Vallalta, de la seva gent i el seu patrimoni cultural i natural actuant a través de tres eixos operatius:

  1. Un projecte de disseny i construcció de la primera bèstia del bestiari festiu de Sant Cebrià, la cucafera de la serp del Pi Gros.
  2. Un projecte educatiu consistent en incorporar ensenyaments de música, dansa i teatre a l'oferta educativa de l'escola El Pi Gros, en coordinació amb el Projecte Educatiu de Centre.
  3. Un projecte artístic, adreçat a la realització d'un espectacle multidisciplinari a càrrec dels alumnes de l'Escola El Pi Gros centrat en la llegenda de La Serp de Can Coris.
En aquest blog us volem anar ensenyant la Serp del Pi Gros, en què consistirà, què s'està fent, etc. Perquè l'aneu vivint amb nosaltres i estimant i fent vostra de la mateixa manera que nosaltres ja l'hem fet nostra.

I al següent esquema podeu veure de forma concreta l'abast de tot el projecte:

Informació del projecte La Serp del Pi Gros

Escola El Pi Gros, AMPA El Pi Gros, Joan Manel i Mireia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada